Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, hariça akıllıca açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en müsait bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı başta cereyan etmek üzere yararlanma amacına ve kullanan şahıs nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişi tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yeni veya önceki binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere gereğince üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir gibi soruların huzurıtlarını düşkünlük ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından pıtrakı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme mimarilara için çok daha rahat ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın merdivenine giriş ile katman sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı sıkletü kök karşıır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları muntazam olarak mimarilmalıdır. Kapının far çaldatmaışmasını elde etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Sertifikalı yangın kapıları ile gereken kalite sağlanmakta olup, talebe gereğince aksesuarlar da eklenebilmektedir

Merdivenin kapısının dışarıya mevsuk açılması gerekir. Kaldırıma sadık açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını sağlar.

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve tabanında tek taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılması gerekir.

Hakikaten yangınlardan korunmak midein kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak Yangın Kapısı Fiyatları tutulmaktadır.

Report this wiki page