En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça alıngan davranıyoruz.

Yangın Kapısı, acil durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdemoğlu hayatını esasi yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Bu yöntem çoğu kez acil bir durumda çabucak açılabilen gelişememiş çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp mazi çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış Yangın Çıkış Kapısı ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve peş düzen uygulandığı kabilinden, amudi panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz fazla insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page